Fordons-IT för tjänstebilar och mobila företag

Elektronisk körjournal

En elektronisk körjournal är en enhet som kopplas in i bilen antigen som fastmonterad eller via bilens OBD-uttag. Den registrerar automatiskt samtliga körningar, både privata och tjänstekörningar. På marknaden finns det modeller som via knapptryckningar markerar om körningen är privat eller tjänstekörning. Dessutom finns det en rad tilläggstjänster som man kan använda i kombination med körjournalen som t.ex. realtidposition, körbeteende, förarID, larmkoppling och ISA. Kontakta oss så hjälper vi dig idag!

Fordonsledning

Fordonsledning vänder sig till verksamheter där fordon utgör en kritisk resurs. Med fordonsledning har ni koll på var fordonen befinner sig i realtid och i efterhand kan ni ta fram rapporter som underlag för fakturering och kostnadskontroll. Det gör att ni kan använda fordonen mer effektivt och uppnå kostnadsbesparingar och ökad lönsamhet.

Mobil arbetsorder

Skicka ut arbetsorder via ett enkelt webbgränssnitt i din dator. Medarbetare ute på fältet kvitterar ut och rapporterar in uppdragen med vanlig mobiltelefon. Mindre pappersarbete ger mer debiterbar tid. Rapport i realtid ger snabbare fakturering. Effektivare reseplanering sparar tid och miljön.

Alkolås

BKE TeleCom monterar, servar och kalibrerar alkolås i företagets monteringshall. Vi tar emot både personbilar och lastbilar. BKE TeleCom tillhandahåller även portabla alkotestare av kända varumärken.

Taxameter

BKE TeleCom monterar, servar och kalibrerar taxametersystem.

Komradio

BKE TeleCom monterar olika typer av komradiosystem i de flesta typer av fordon.

Fordonsmonterad handsfree

Fokusera på din bilkörning istället för att krångla med mobiltelefonen när det ringer. BKE TeleCom monterar handsfreesystem för mobiltelefoner av kända varumärken i de flesta fordon.

GPS-navigation

I vår butik på Våxnäs i Karlstad, Värmland, hittar du ett brett utbud av GPS-navigation. Vill du ha allt integrerat i din bil eller lastbil så ordnar vi det också.