Om BKE TeleCom


BKE TeleCom hjälper företag och offentlig sektor i hela Sverige att kommunicera bättre med sina kunder och varandra.

Vi gör det med hjälp av våra medarbetare som med sin kunskap, engagemang och personliga service finner den bästa telefonilösningen för varje enskild kunds behov. Genom att vara helhetsleverantör ökar våra möjligheter att förstå er miljö och arbetssätt vilket i sig är grunden för att leverera rätt och varaktig telefonilösning till rätt pris.

Våra huvudsakliga affärsområden inkluderar moderna växeltjänster, livscykelhantering för mobiltelefoner samt analyser för att hjälpa organisationer att välja rätt operatör. Vi kan leverera växlar från fyra upp till en halv miljon användare och är med er från planering till installation och utbildning samt uppföljning.

Hos oss kan ni alltid hitta det senaste inom mobilitet vad gäller hårdvara, program och tjänster. Vi är inte knuten till en speciell operatör eller tillverkare, vilket gör att ni alltid kan känna er trygga i vår rådgivning. Som kund hos oss har ni dessutom tillgång till världens bästa support – BKE Support.

BKE TeleCom grundades 1983 i Karlstad, Värmland, och består idag av 45 medarbetare, omsätter ca 250 miljoner och har AAA rating. Var fjärde kommun i Sverige väljer BKE TeleCom, gör det Ni också!