Uno är vår nätbaserade växeltjänst med massor av möjligheter. Dessutom helt operatörsoberoende!

Jag vill veta mer om Uno växeltjänst

Ja, jag är intresserad av ytterligare information om hur vi kan förbättra vår telefoni med Uno växeltjänst.

* Obligatoriskt


Vill du veta mer?

”Vi värdesätter en enkel och tydlig lösning för våra anställda. BKE ser till att vi får hjälp med alla frågor kring växel, telefoner och abonnemang. En kontaktyta som ger snabb support. Det blir en enklare vardag för oss. Sen är de trevliga också!”

Håkan Lindh, Team Leader, Wint

Uno växeltjänst är en professionell företagsväxel i mobilen, på skrivbordet och i din dator oberoende val av mobiloperatör. Tryggt, enkelt, operatörsoberoende och kanske marknadens bästa service!

Trygghet

Vi har installerat över 40 000 växelanknytningar vilket har gett oss en enorm erfarenhet och förståelse av de utmaningar som ett växelbyte innebär. Alla dessa installationer har givetvis mynnat ut i många nöjda kunder. Vi har samlat ett axplock av våra referenskunder här.

Enkelhet

Vår växel är en utav de mest avancerade som finns på marknaden, men för slutanvändaren är upplevelsen att det är enkelt att komma igång. Alla funktioner och allt som möter ögat är väl avstämt med våra kunder för att manualer skall vara överflödiga. Det är verkligen enkelt att komma igång, att använda och arbeta med Sveriges mest kompletta växeltjänst.

Operatörsoberoende

Trots att vi själva är operatör både fast och mobilt låter vi våra kollegor i branschen tillhandahålla trafik i vår växel. Vi kan erbjuda en komplett växeltjänst med alla operatörer i Sverige och Norden.

Trevligt med hög och god service

Med en enorm erfarenhet och endast välutbildade tekniker i vår support kan vi leverera en service utöver det vanliga. Som kund hos BKE TeleCom och Uno ska ni förvänta er och det är vårt löfte att ni skall få en hög service och ett trevligt bemötande dygnet runt 365 dagar om året! Följ hur väl vi lever upp till det här.

Det mesta ingår

Tar ni en titt på våra konkurrenter ser ofta deras offerter billiga ut vid en första anblick. Men börjar ni lägga på lite ”extratjänster” som vi tycker är basfunktionalitet i en modern telefonväxel tickar priset i snabb takt upp. Vi har valt en enkel prisstrategi – ett pris per användare och få tilläggstjänster som kostar extra.