BKE Återtag

Återköp, radering och återvinning av mobila enheter

BKE Återtag

BKE Återtag består av tre delar: återanvändning (eller återvinning), radering av minnen, samt i de fall det är möjligt, återbäring. All information på enheten blir raderad och är enheten i fint skick så kan det till och med finnas ett värde som ni erhåller för inköp av nya produkter.

Återtag

En inlämnad mobil eller surfplatta med ett batteri som beräknas hålla i mer än 12 månader rensas på all information för att sedan återanvändas. Dessa skickas oftast till fattiga länder för att konkurrera ut den svarta markanden med miljöovänliga kopior.

Ja tack, skicka produktblad till min e-post.

När du klickar på "skicka" godkänner du att vi hanterar din
e-post enligt vår integritetspolicy som du kan läsa här.

Återvinning

Om produkten inte är i brukbart skick monteras den isär för att plocka ut fungerande delar som sedan kan användas för att reparera andra produkter. Övriga delar skickas till miljöanpassad återvinning.

Radering av minnen

Vår säkerhetslösning Blanco Mobile är utvecklad för att säkert radera interna och externa minnen i smartphones och surfplattor. All data raderas permanent, såsom e-post, kontakter, sms, dokument och filer.

Miljö och kvalitetssäkrad

BKE Återköp ingår i vårt helhetskoncept Livscykelhantering för mobila enheter men kan även nyttjas fristående. Tjänsten är miljö och kvalitetssäkrad enligt ISO 14001:2004 och 9001:2008.

Kontakta oss

Du måste bekräfta att du inte är en robot.
Bekräftelsen att du inte är en robot gick inte igenom. Vänligen prova igen.