BKE Kontroll

Låt inte enheten du har i handen eller platsen du befinner dig på vara ett hinder i din jobbvardag.

Med hjälp utav BKE Kontroll kan ni som kund ta nästa steg i ert mobila arbetssätt. Tjänsten möjliggör en mobil arbetsplats där typen av enhet man har i handen eller platsen man befinner sig på inte är ett hinder i vardagen. Dessutom kan ni vara trygga i vetskapen att alla enheter hanteras på ett säkert sätt, oavsett om det är en vanlig dator eller mobiltelefon. Vi identifierar behovet, väljer ut rätt lösningar, designar arkitekturen samt implementerar och integrerar den bästa EMM-plattformen för er organisation.

Enhetshantering blir enkelt

Kort sammanfattat ger BKE Kontroll er ett enkelt sätt hantera er organisations mobila enheter, med allt från inventering, automatisk konfigurering till avancerad integration med er befintliga IT-struktur.

Ja tack, skicka produktblad till min e-post.

När du klickar på "skicka" godkänner du att vi hanterar din
e-post enligt vår integritetspolicy som du kan läsa här.

Enkel uppstart och problemlösning

Användarna har idag möjlighet att komma åt samma information med sin mobila enhet som med sin dator. Med EMM kan ni ge användaren tillgång till interna resurser, t.ex. intranät eller nätverksplatser och distribuera företagsappar utan att användaren behöver ha kunskap om hur man installerar eller konfigurerar dem. I samma verktyg kan även de vanligaste problemen och supportfrågorna avhjälpas på distans.

Få Kontroll

Integrera er befintliga infrastruktur som bl.a. Active Directory, Exchange eller andra maillösningar och få ut mer företagsnytta av de investeringar ni gjort i mobiltelefoner och surfplattor. Med Enterprise mobility management får ni central styrning, kontroll på enheter och säkerställer att era anställda följer företagets säkerhetsrutiner och policy.

Lång erfarenhet

Våra konsulter har lång erfarenhet av både stora och små uppsättningar av EMM hos företag, myndigheter och kommuner. Beroende på ert behov erbjuder vi förstudier, workshops, förvaltning, support och vidareutveckling.

Kontakta oss

Du måste bekräfta att du inte är en robot.
Bekräftelsen att du inte är en robot gick inte igenom. Vänligen prova igen.