Livscykelhantering

Tjänster som förenklar och förbättrar er telefonivardag.

Vi på BKE lever och andas livscykelhantering. Arbetssättet där vi syr samman tjänster och funktioner för att ge företag en så enkel administration och kostnadseffektiv telefoni som det bara går. Från inköp till administration, säkerhet och återvinning.

Livscykelhantering förenklar

Ta hjälp av oss och vår kunskap när du ska upprätta en ny infrastruktur för er telefoni eller bara uppdatera den befintliga. Livscykelhantering förenklar hanteringen av alla mobila enheter och ger er bra koll på helheten utan att ni behöva göra jobbet själva.

Ja tack, skicka produktblad till min e-post.

När du klickar på "skicka" godkänner du att vi hanterar din
e-post enligt vår integritetspolicy som du kan läsa här.

Vi ger råd och hjälp

Vi hjälper dig som inköpare eller administratör med allt från att välja rätt produkter, tjänster och användningsområden till radering av data och miljövänlig återvinning när produkten ska kasseras.

Få kontroll

Vi tar hand om hela flödet för ett smidigt införande och hållbart arbetssätt och ni kommer att få en helt annan kontroll över er telefoni och vad mobiliteten kostar.

Vi finns med hela vägen

Att komma igång är enkelt och vi finns med hela vägen från behovsanalys till installation och utbildning. Ni har alltid tillgång till nya versioner och funktioner samt support.

Kontakta oss

Du måste bekräfta att du inte är en robot.
Bekräftelsen att du inte är en robot gick inte igenom. Vänligen prova igen.