Uno - missa inte ett enda kundsamtal

Upptäck hur Uno kan förbättra er kommunikation

Uno

Uno är vår nätbaserade växeltjänst med massor av möjligheter. Dessutom helt operatörsoberoende! Den är en professionell företagsväxel i mobilen, på skrivbordet och i din dator oberoende val av mobiloperatör. Tryggt, enkelt, operatörsoberoende och kanske marknadens bästa service!

Med Uno från BKE får ni mycket mer än bara telefoni

Vi vet att dagens lösningar kan se relativt lika ut men det är under ytan de stora skillnaderna finns. Uno är enkel och avancerad på samma gång. Med smarta och avancerade funktioner ser vi till att göra er vardag och kommunikation enklare och framför allt era kunder nöjdare!

En lösning för mobil, fast telefoni och växeltjänster i ett!

Uno är mycket flexibelt och det finns olika lösningar för olika medarbetare och arbetssituationer. Uno Mobil är för dig som mest använder mobilen, Uno Fast eller Mjuk för dig som tillbringar den mesta tiden på kontoret. Spenderar du tid både på kontoret, men ofta är på språng, är det en fördel att ha både Mobil och Mjuk.

Flexibel telefonistplats.

Receptionist eller telefonist kan ta emot samtal i ett telefonistgränssnitt i sin dator, i sin mobiltelefon eller i sin fasta telefon. I samtliga fall sköts växeln enkelt och överskådligt.


Uno mjuk

En telefon i din PC eller Mac, för dig som uppskattar bra ljudkvalité. Uno Mjuk ger en väldigt bra överblick och sökbarhet över dina kollegor. Funktioner så som SMS och intern chat ingår. I Uno Mjuk kan du dessutom, med en enkel knapptryckning, förvandla en telefon i din dator till ett avancerat växelgränssnitt. Du har säkert en dator på ditt skrivbord idag, så varför inte låta den bli din telefon? 

Uno Mobil

Med Uno Mobil är det möjligt att flytta ut växeln till din mobil, ha växel på fickan vart du än är. Uno Mobil är både en Mobil växel för sig själv eller mobila anknytningar i kombination med Uno Mjuk och Uno Fast. Med Uno Mobil följer Uno Mobil App som är ett måste för dig med en iPhone, Android eller Windows mobil. Lika fantastisk att använda som den är lätt att
installera. Den ger dig möjlighet att hänvisa dig, chatta internt och se dina kollegors tillgänglighet - var du än är.

Uno fast

En traditionell telefon med många möjligheter, lite smartare än vanligt.
Har vi en gång konfigurerat din Uno Fast fungerar den i vilket nätverksuttag som helst. Praktiskt om du byter rum eller plats på kontoret eller om hela ditt företag flyttar. Du kan även ta med dig din Uno Fast hem, till sommarstugan eller på resan. Uno Fast är inte knuten till ett uttag i väggen utan till en användare eller funktion. Det enda som behövs är en koppling till internet.

Kontakta oss

Du måste bekräfta att du inte är en robot.
Bekräftelsen att du inte är en robot gick inte igenom. Vänligen prova igen.