En molnbaserad växeltjänst ger er frihet!

Vi står för drift, support och säkerheten för din växel. Slipp stora investeringar - ni betalar bara för de resurser ni behöver här och nu.

Vad är en växeltjänst i molnet?

Kort förklarat innebär det att företagets växeltelefoni sköts på distans av BKE.

Växeltjänst i molnet benämns av många för ”mobil växel”, kanske för att fler och fler använder sig mobiltelefoner för alla samtal istället för traditionella fasta telefoner. Det går dock lika bra att använda bordstelefoner och softphones i vår molnbaserade växel.

Vad är fördelarna?

  • Ni debiteras per användare - betalar bara för de resurser ni utnyttjar.
  • Slipp drift, support och bekymmer med säkerheten - det sköts av BKE.
  • Enkelt att skala upp och ner beroende på situationen.
  • Operatörsoberoende - fungerar med alla operatörer.
  • Inga bindningstider på era abonnemang – säg upp när ni vill.
  • Alltid uppdaterad med senaste tekniken.
  • Ni slipper äga dyr utrustning.
  • Bra support som även supporterar slutanvändare.

 

 

 

Vår växel heter Uno

Uno är vår nätbaserade växeltjänst med massor av möjligheter. Växeltjänsten är en professionell företagsväxel i mobilen, på skrivbordet och i din dator oberoende val av mobiloperatör. Tryggt, enkelt, operatörsoberoende och kanske marknadens bästa service!

Läs mer om flexibla och kostnadseffektiva Uno

Trygghet

Vi har levererat växlar i 20 år och har över 50 000 växelanknytningar i bagaget vilket har gett oss erfarenhet och förståelse av de utmaningar som ett växelbyte innebär.

”BKE Telecom har på ett mycket proffsigt sätt guidat oss till rätt val av telefonväxellösning för vårt företag. Valet föll på UNO Telefoni som är enkel att hantera och motsvarade den kravbild vi hade ställt upp.  BKE Telecom har varit lyhörda för våra behov och erbjuder en support i världsklass. Något som är mycket viktigt för oss i Bacill.” 

Lars Berg, VD Bacill

Enkelhet

Vår växel är en utav de mest avancerade som finns på marknaden, men för slutanvändaren är upplevelsen att det är enkelt att komma igång. Alla funktioner och allt som möter ögat är väl avstämt med våra kunder för att manualer skall vara överflödiga.

”Vi värdesätter en enkel och tydlig lösning för våra anställda. BKE ser till att vi får hjälp med alla frågor kring växel, telefoner och abonnemang. En kontaktyta som ger snabb support. Det blir en enklare vardag för oss. Sen är de trevliga också! ”

Håkan Lindh, Team leader, Wint

Operatörsoberoende

Trots att vi själva är operatör både fast och mobilt låter vi våra kollegor i branschen tillhandahålla trafik i vår växel. Vi kan erbjuda en komplett växeltjänst och har högsta partnerskap med alla ledande operatörer i Sverige och Norden.

”Med en operatörsoberoende leverantör av telefonilösningar har våra upphandlingar blivit betydligt smidigare. Att BKE dessutom är grymma på hårdvara och support gör att valet blir lätt.”

Joakim Wiren, VD, Wirens Åkeri

Det mesta ingår

Tar ni en titt på våra konkurrenter ser ofta deras offerter billiga ut vid en första anblick. Men börjar ni lägga på lite “extratjänster”, som vi tycker är basfunktionalitet i en modern telefonväxel, tickar priset i snabb takt upp. Vi har valt en enkel prisstrategi - ett pris per användare och få tilläggstjänster som kostar extra.

”Vi på 2c8 har haft Uno nu i snart 2 år och vi gillar Uno eftersom det är ett kraftfullt verktyg med ett enkelt och smidigt användargränssnitt. Med Uno kan vi genom integration med våra egna system få upp den information vi vill ha i realtid vid inkommande samtal. BKEs support ställer alltid upp snabbt för hjälp med konfiguration eller abonnemangsfrågor. Deras kundbemötande är dessutom exemplariskt, vilket är något jag värdesätter högt då jag själv jobbar med support.”

Fredrik Strandberg, Supportansvarig, 2conciliate Business Solutions AB

Trevligt med hög och god service

Med en enorm erfarenhet och endast välutbildade tekniker i vår support kan vi leverera en service utöver det vanliga. Som kund hos BKE TeleCom och Uno ska ni förvänta er, och det är vårt löfte, att ni ska få en hög servicegrad och ett trevligt bemötande dygnet runt, 365 dagar om året!

”Vi är sen några år tillbaka nöjda kunder hos BKE. UNO är både enkelt och smidigt att använda och det har för oss inneburit ökad rörelsefrihet och ökad tillgänglighet. Vi är mycket nöjda med den support vi får från vår personliga kontakt och resten av gänget hos BKE.”

Eric Andersson, Produktionsansvarig, Janssons Lokalservice AB

Kontakta oss

Du måste bekräfta att du inte är en robot.
Bekräftelsen att du inte är en robot gick inte igenom. Vänligen prova igen.